بیاد دختران ایران زمین و قیام زن زندگی آزادی...
بیاد جاویدنام سارینا اسمائیل زاده
«نوجوان ایرانی دیگر نوجوان ۲۰ سال پیش نیست؛ از اوضاع جهان باخبر است و از خودش میپرسد چه چیزی کمتر از نوجوان آمریکایی دارد تا دغدغههایشان اینقدر متفاوت باشد.»
بیاد دختران ایران زمین و قیام زن زندگی آزادی...
بیاد جاویدنام سارینا اسمائیل زاده
جامعە جهانی بهائیان در بیانیهای از همه کشورهای عضو سازمان ملل خواست در نشست آتی بررسی ادواری جهانی شورای حقوق بشر در ژنو ، جمهوری اسلامی را به دلیل نقض مداوم و سیستماتیک حقوق جامعه بهایی مورد بازخواست قرار دهند.
این بیانیه افزود: نه تنها جمهوری اسلامی هیچ گام معناداری در جهت رفع آزار و سرکوب بهائیان برنداشته، بلکه نقض حقوق بشر جامعە بهایی در ایران شدت گرفته است. بهائیان ایران، که بزرگترین اقلیت دینی کشور هستند، در دوره تسلط جمهوری اسلامی بر ایران، از حقوق اولیه مانند تحصیلات عالی، اشتغال و دسترسی به خدمات عمومی محروم شده و مرتباً با مصادرۀ اموال، تخریب گورستانها و بازداشتهای خودسرانه مواجه میشوند.
جای معلم زندان نیست!!!
شوری هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران با انتشار بیانیهای، احکام صادر شده علیه معلمان در استانهای فارس، خوزستان، کردستان و البرز را محکوم کرد.
در بخشی از این #بیانیه ضمن اعتراض به سرکوب معلمان، آمده است: "نمیتوانید با زندان و جریمه صداهای حقطلبانه فرهنگیان این سرزمین را خاموش کنید؛ از تکرار لجوجانه روشهای منسوخ و شکستخورده دست بردارید، پیش از آن که راه بازگشتی نباشد."
#احمد_درخشان #کوکب_بداغی_پگاه، #پیروز_نامی، #سیامک_صادقی_چهرازی، #علی_کروشات، #شکرالله_احمدی، #روحاله_گرهگشا، #جانمحمد_احمدی، #علی_احمدی، #پرویز_احسنی، #هیوا_قریشی، #کاوە_محمدزادە، #امید_شاەمحمدی، #کبری_طاهرخانی و #مسعود_فرهیخته از جمله فعالان صنفی معلمانی هستند که توسط مراجع قضایی به #حبس، جزای نقدی، اخراج از محل کار و #تبعید محکوم شدهاند.
کشته شدن دو قاضی مرگ قوه قضائیه ایران، مرکز رسانه قوه قضاییه ایران اعلام کرد که صبح امروز، علی رازینی ، رئیس شعبه ۳۹ و محمد مقیسه ، رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور در جریان یک سوء قصد کشته شدند. فرد ضارب که آبدارچی دیوان عالی کشور بوده، پس از این واقعه اقدام به خودکشی کرده است.
علی رازینی و محمد مقیسه، از قضات شناخته شده دیوان عالی کشور که از ناقضان حقوق بشر بودند، در طول فعالیت خود در سیستم قضایی جمهوری اسلامی، سابقه صدور و تایید احکام اعدام و حبس های طولانی مدت بی شماری را برای زندانیان سیاسی و مخالفان جمهوری اسلامی در کارنامه خود داشتند.
مؤسسه "المصطفی" در برلین اخیرا توجه ویژه نهادهای امنیتی آلمان را به خود جلب کرده است. این مؤسسه رسما به عنوان یک شرکت غیرانتفاعی با مسئولیت محدود، فعال است و در سال ۲۰۱۵ در پایتخت آلمان تاسیس شد.
سرپرست معاونت اورژانس اجتماع ایران، در خصوص آمار برخی آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: بیشترین موارد کودک آزاری در سنین بین ۵ تا ۱۰ سال اتفاق میافتد. در رابطه با فرار از منزل نیز اعلام کرد که بیشترین موارد مربوط به سنین ۱۵ تا ۲۰ سال است که اکثر آنان خانم و مجرد هستند.
خود کشی خالد پیرزاده، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین...
خانم پخشان عزیزی، امدادگر اهل مهاباد در سایه اتهاماتی که با شواهد متزلزل و بدون محاکمه عادلانه مطرح شدهاند، به اعدام محکوم شده است.
سپیده رشنو شهروند معترض به حجاب اجباری جهت اجرای حکم حبس احضار شد ...
امیر رئیسیان، وکیل پخشان عزیزی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، از تأیید حکم اعدام موکلش توسط شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور خبر داد.
زندانیان سیاسی زندان قزلحصار: انتقال بیبرنامه و نقض حقوق زندانیان ناشی از فقدان نظارت بر زندانهاست...
وکیل پرونده هواپیمای اوکراینی در مصاحبهای با ایلنا اعلام کرد که پس از نقض رای اولیه توسط دیوان عالی کشور به علت وارد دانستن ۱۲ ایراد اساسی، پرونده به دادگاه نظامی بازگردانده شده، اما با گذشت بیش از شش ماه، هنوز به آن رسیدگی نشده است.
محمود_علیزاده_طباطبایی افزود که تخلفات مقامات بالاتر از متهمان نیز مورد اعتراض قرار گرفته و دیوان این اعتراضات را پذیرفته است، اما تاکنون دادگاه اقدامی برای بررسی این موارد و تعیین قضات جدید انجام نداده است. این وکیل دادگستری پیشتر اعلام کرده بود: "بعضی ایرادات دیوان عالی کشور اتهام متهمان اصلی را به سطح محاربه میرساند. استقرار سامانه پدافند بین دو فرودگاه و عدم اطلاع به قرارگاه خاتمالانبیا به عنوان هماهنگ کننده نیروهای مسلح، مصداق محاربه تلقی میشود."
دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، به دنبال شکایت اطلاعات سپاه خوزستان، برای چهار نفر از فعالان صنفی معلمان خوزستان مجموعا ۲۴ سال زندان صادر کرد.
بر اساس اعلام کانال چالش صنفی معلمان، این چهار فعال صنفی معلمان خوزستان، «کوکب بداغی پگاه»، «پیروز نامی»، «علی کروشات» و «سیامک صادقی چهرازی»، از جمله فعالان خوشنام و باسابقه صنفی هستند که در روز ۱۶ آبان ۱۴۰۳ در «پروندهای مشترک» احضار و دادگاهی شده بودند. این چهار معلم و فعال صنفی در نهایت، امروز ۱۸ دیماه ۱۴۰۳، به اتهاماتی چون «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال و برای اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» به پنج سال حبس تعزیری، و در مجموع به ۲۴ سال حبس تعزیری محکوم شدند.
ادامه خبر:https://iranwire.org/fcmxj
اعدام دستکم ۱۵ زندانی در نخستین روز سال میلادی 2025 در ایران...
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در نخستین روز سال جدید میلادی، دستکم ۱۵ زندانی در ایران اعدام شدند. از این تعداد، ۱۰ زندانی در زندان قزلحصار کرج، یک نفر در زندان ملایر، سه نفر در زندان بندرعباس و یک تن در زندان یاسوج به دار آویخته شدند. این اعدامها در حالی انجام شده که نگرانیها درباره افزایش شمار احکام اعدام در کشور همچنان ادامه دارد.